Elfi

Wie ben ik?

Je mag mij aanspreken met 11i, Elfje of Elfemieke. Op 15 januari 1998 werd ik geboren in het Algemeen ziekenhuis in Sint-Niklaas. Ik heb mijn hele kindertijd en puberteit (eigenlijk mijn hele leven) in Stekene gewoond. Maar ik heb ondertussen ook nog in Aalst, Lille en Vosselaar gewoond nadat mijn ouders uit elkaar zijn gegaan toen ik 6 jaar was.

Ondertussen ben ik uitgegroeid tot een 20-jarige jongedame die weet wat ze wil in het leven. Momenteel rond ik mijn laatste jaar hoge school af en bereidt ik mij voor op het vinden van mijn droomjob. Dit zou uiteraard een HR-functie zijn, liefst binnen een internationaal bedrijf.

Als ik mijzelf zou moeten beschrijven zou dat als volgt klinken: “Ik ben een zeer vlotte en gemotiveerde jongedame die steeds recht op haar doel afgaat. Ik ben een zelfstandig persoon en daarnaast ook een goede teamplayer. Discretie en klantvriendelijkheid zijn mijn stokpaardjes en voor een fijn gesprek kan je ook altijd bij mij terecht. Ik heb misschien een klein hartje, maar ik kan zeker voor mijzelf opkomen wanneer dit nodig is.

Wil je nog meer over mij te weten komen, klik dan zeker even verder op de andere menu’s van mijn website.